Fedai Dizisi Fragmanı Özeti (Murat Yıldırım – Cansu Dere)

Yazar: Unknown Tarih: 14:33 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Cansu Dere 2014, Cansu Dere fedai dizi fragmanı, cansu dere instagram, Cansu Dere yeni dizisi fedai, fedai dizisi 2014, Fedai Dizisi 2014 Özeti, Fedai Dizisi Fragmanı 2014, Fedai Dizisi fragmanı cıktı mı, Fedai Dizisi Fragmanı izle, Fedai Dizisi Fragmanı Murat Yıldırım - Cansu Dere, Fedai Dizisi Fragmanı Özeti



Fedai Dizisi isimli yeni dizi Fragmanı Özeti Murat Yıldırım ve Cansu Dere başrollerini oynadıkları yeni dizi.. Günlerdir twitter hesabıma Murat Yıldırım ve Cansu Dere’nin aynı dizide buluşması için tweetler geliyor.  Fedai Dizisi Fragmanı ve özeti henüz yayınlanmasa da çok ilgi göreceği kesin.. İki oyuncunun hayranları adeta onları aynı projede görmek için kampanya çalışması yapıyorlar.


Kod adı şimdilik Fedai olan dizi Ay Yapım için çekilecek ve senaristi Kerem Deren ve eşi Pınar Bulut olacak.

Fedai Dizisi Murat Yıldırım Cansu Dere Fragmanı Daha önce çıkan haberlerde Demet Özdemir’in de Ay Yapım ile anlaştığı söylenmişti. Ancak Demet Özdemir kadın başrol oyuncusu olmayacak. Bu en azından benim fikrim. Murat Yıldırım’ın partneri daha güçlü bir isim olmalı ki o da şimdilik Cansu Dere gibi duruyor.

Fedai Dizisi Fragmanı ve Özeti 

Fedai Dizisinde Murat Yıldırım ve Cansu Dere oynuyor. Daha önceki yazılarımda Fedai dizisinin başrol oyuncularının Mehmet Günsür ve Beren Saat olabileceğini söylemiştim. Ancak Kerem Deren ve Murat Yıldırım arasında twitter’da geçen konuşma dizisinin başrolünün Murat Yıldırım olduğunu gösterir gibi oldu.


Kerem Deren daha önce Ezel dizisinde Cansu Dere ile çalışmış, Pınar Bulut ise Suskunlar dizisinde Murat Yıldırım ile çalışmıştı. Dolayısıyla oyuncular ve senaristler birbirine aşina ki bu işi daha da heyecanlı kılıyor.


İkilinin kaleminden yine çok farklı ve heyecan verici bir iş çıkacağından eminim. Kendilerinden senaryo eğitimi almış biri olarak onları tanıma şansım oldu ve ne tarz işler yazacaklarını az çok kestirebiliyorum. Dolayısıyla hepimiz yeni sezonu heyecanla bekleyeceğiz gibi gözüküyor.

Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder