Beşiktaş-Fenerbahçe Maç Bilet Fiyatı 20.04.2014

Yazar: Unknown Tarih: 13:24 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Beşiktaş-Fenerbahçe,Beşiktaş-Fenerbahçe bilet, Beşiktaş-Fenerbahçe bileti arıyorum,  Beşiktaş-Fenerbahçe bileti kaç lira,Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ne zaman, Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ne zaman





Puan durumu böylece olunca zirve yarışı sürdüren Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasında ki maçlar dahada bir önem kazanıyor. Çünkü rakibinin puan kaybetmesini beklemektense onu yenerek arada ki puan farkını kapatabilme avantajı var.


Fenerbahçe bu yönden Galatasaray ve Beşiktaş ile oynayacağı için dezavantajlı görünse de bu takımlardan puan veya puanlar çıkardığı an şampiyonluğu garanti olacak gibi görünüyor. Çünkü ligin bitmesine 7 hafta kala ortada olan 21 puandan kim daha fazla  toplayabilirse şansı bir o kadar çoğalacak. Fenerbahçenin görünen 3 maç yani 9 puan kaybedebilme avantajıda olsa da tarihte yaşanılanlar  ligde son düdük çalmadan şampiyon belli olmaz.


İşte Süper Toto Süper Liginin 30. haftasında oynanacak  Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi bu bakımdan büyük önem taşıyor. 20 Nisan 2014 Pazar günü saat 19:00′da oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçını canlı olarak stadta izlemek isteyenler için maç bilet fiyatları şöyle olacak.


Beşiktaş-Fenerbahçe Maç Bilet Fiyatı 20.04.2014
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder