Aşkın Bedeli 144.Bölüm Özeti (4 Nisan 2014 / Star Tv)

Yazar: Unknown Tarih: 14:16 Kategori: Yorum: Yorum Yap


Aşkın Bedeli, Aşkın Bedeli 144bölüm, Aşkın Bedeli 4 Nisan cuma, Aşkın Bedeli 04.04.2014, Aşkın Bedeli günlük dizi, Aşkın Bedeli haftaiçi, Aşkın Bedeli özeti, Aşkın Bedeli star tv



Tür :Dizi (Dram)
Yönetmen :Canan Evcimen, Atilla Cengiz
Oyuncular :Zeynep Aydemir, Deniz Bolışık, Arda Öziri, Mert Yavuzcan
Özet :Kökleri yıllar öncesine dayanan bir düşmanlık ve intikam öyküsü…

 

Aşkın Bedeli 142.Bölüm Özeti 2 Nisan 2014


Canan ve Dicle Haşmet’e para verdiklerini itiraf edince, Ferhat’tan hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşırlar. Veda’nın partisine katılan Ferhat en sonunda Gülsüm’le ayrılık konuşması yapar. Ferhat’tan ayrılmayı kabullenmek zorunda kalan Gülsüm intihar eder. Ferhat’ı oldukça zor günler beklemektedir.

Aşkın Bedeli 143.Bölüm 3 nisan 2014


Veda reçel örneklerini tanıtacağı küçük bir parti düzenler. Herkesin katıldığı bu partide, Ender ve Veda’nın tadını kaçırmak için elinden geleni yapan Betül başarılı olabilecek midir ? Canan ve Dicle Haşmet’e para verdiklerini itiraf edince, Ferhat’tan hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşırlar. Veda’nın partisine katılan Ferhat en sonunda Gülsüm’le ayrılık konuşması yapar. Ferhat’tan ayrılmayı kabullenmek zorunda kalan Gülsüm intihar eder. Ferhat’ı oldukça zor günler beklemektedir.


Aşkın Bedeli 143.Bölüm de Nil, Poyraz’a kendini affettirmek için evde akşam yemeği hazırlamak ister. Ender’in yardımıyla bunu başaran Nil ve Poyraz baş başa akşam yemeği yerler. Çift gecenin sonunda oldukça yakınlaşırlar. Poyraz ve Nil ilişkilerinde büyük bir aşama kaydedecek gibi görünmektedirler.

Aşkın Bedeli 142.-144. Bölümde neler olacak


Aşkın Bedeli 142.Bölüm Özetinde Gülsüm Ferhat’la bir geleceği olamayacağı düşüncesindedir; fakat Hayriye ona yeniden umut aşılar. Dicle ve Canan ise Cem konusunu Betül’e anlatarak para alma peşindedir. Özge ile arasını daha da düzelten Cem, ona kaza sonrasında gelişenleri anlatır. Duruma çok üzülen Özge, Cem’i hatasını telafi etme noktasına getirir.

Aşkın Bedeli 143.-145. Bölüm özeti


Gülnara’yı konsomasyona çıkaracaklarını öğrenen Sedef, durumu Yaman ve Gülnara’ya anlatır. Taner ve Burmalı Asiye karşısında sıkışan üçlü çıkış yolu arar. Yaman ve Sedef’in gösterdiği büyük bir tepki sonucu, Burmalı Asiye Yaman’ı işten atar. Yaman, Gülnara ve Sedef’ten ayrılmak zorunda kalacak gibi görünmektedir.



Deniz Bolışık (Zeynep) Biyografisi için tıklayın…

Arda Öziri (Poyraz) Biyografisi için tıklayın…

Aşkın Bedeli yeni bölümleriyle haftaiçi hergün Star Tv’de.

Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder