Aşkın Bedeli 135.Bölüm Özeti (24 Mart 2014 / Star Tv)

Yazar: Unknown Tarih: 14:34 Kategori: Yorum: Yorum Yap


Aşkın Bedeli, Aşkın Bedeli 135.bölüm, Aşkın Bedeli 24 Mart pazartesi, Aşkın Bedeli 24.03.2014, Aşkın Bedeli günlük dizi, Aşkın Bedeli haftaiçi, Aşkın Bedeli özeti, Aşkın Bedeli star tv


Aşkın Bedeli 135.Bölüm 24 Mart 2014 Fragmanı ve Tüyoları Sitemizde Bulabilirsiniz... Sitemizde günlük dizilerin fragmanını düzenli olarak izleyebilirsiniz...



Tür :Dizi (Dram)
Yönetmen :Canan Evcimen, Atilla Cengiz
Oyuncular :Zeynep Aydemir, Deniz Bolışık, Arda Öziri, Mert Yavuzcan
Özet :Kökleri yıllar öncesine dayanan bir düşmanlık ve intikam öyküsü…

Aşkın Bedeli 135.Bölüm Özeti

Para almak için Dicle’nin peşine düşen Haşmet eve gelir. Ferhat Haşmet’i yakalar ve büyük bir kavga çıkar. Dicle, Ferhat’ın başını belaya sokmadan para meselesini çözebilecek midir?


Burmalı Asiye, Sedef’e oldukça iyi davranan Gülnara’ya bir tuzak kurar. Kurulan tuzağı son anda fark eden Gülnara’nın kurtulması oldukça zor görünmektedir. Diğer yandan Gülnara’nın yokluğundan faydalanan Burmalı Asiye ve Taner, Sedef’i konsomasyona çıkaracaklardır. Acaba Sedef konsomasyona çıkmaktan kurtulabilecek midir?


Poyraz bütün aileyi akşam yemeğinde toplamak niyetindedir. Veda Özge’yi, Hayriye de Ferhat’ı yemeğe gelmeye ikna eder. Mümtaz’ın tepkili olduğu bu organizasyonda Poyraz hiç beklenmedik bir itirafta bulunacaktır.

Zeynep Aydemir (Selen) Biyografisi için tıklayın…
 
Deniz Bolışık (Zeynep) Biyografisi için tıklayın…
 

Arda Öziri (Poyraz) Biyografisi için tıklayın…

Aşkın Bedeli yeni bölümleriyle haftaiçi hergün Star Tv’de.





Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder