Aşkın Bedeli 126.Bölüm Özeti (11 Mart 2014 / Star Tv)

Yazar: Unknown Tarih: 14:14 Kategori: Yorum: Yorum Yap


Aşkın Bedeli, Aşkın Bedeli 126.bölüm, Aşkın Bedeli 11 Mart pazartesi, Aşkın Bedeli 11.03.2014, Aşkın Bedeli günlük dizi, Aşkın Bedeli haftaiçi, Aşkın Bedeli özeti, Aşkın Bedeli star tv


Aşkın Bedeli 126.Bölüm 11 Mart 2014 Fragmanı ve Tüyoları Sitemizde Bulabilirsiniz... Sitemizde günlük dizilerin fragmanını düzenli olarak izleyebilirsiniz...



Tür :Dizi (Dram)
Yönetmen :Canan Evcimen, Atilla Cengiz
Oyuncular :Zeynep Aydemir, Deniz Bolışık, Arda Öziri, Mert Yavuzcan
Özet :Kökleri yıllar öncesine dayanan bir düşmanlık ve intikam öyküsü…

Aşkın Bedeli 120.Bölüm Özeti

Burmalı Asiye ve Taner Sedef’i getirerek, Alper’den Selen’i alacaklardır. Buluşma yerine Selen’i zorlukla getiren Alper, son anda fark ettiği bir tuzağın içine düşmüştür. İçine düştüğü oyunu anlayan Alper, Burmalı Asiye’nin peşine düşer ve Taner’le karşılaşır. Taner, Alper’in yaşamasına izin vermeyecektir. Alper’in başına gelenleri öğrenen Sedef ise çok büyük bir yıkım yaşar.


Selen, Sedef’le kendisinin değişimi sırasında gördükleri karşısında büyük bir şok geçirir. Alper’in ölüm sınırında olduğunu gören Selen, zor bir kararın eşiğindedir. Ayrıca Burmalı Asiye ile karşılaşan Selen, kendisiyle ilgili düğümü çözecek gibi görünmektedir.


Nil, Haznedarların evinde kalmıştır. Poyraz ve Nil yakınlaşmasına Selen oldukça sinirlense de bir şey yapamamaktadır. Nil ve Poyraz işe giderken, Nil’in ısrarları sonucunda deniz kenarına giderler. Burada romantik dakikalar yaşayan ikili, birbirine oldukça yaklaşır. Poyraz, Nil’in duygularının farkına varacak gibi görünmektedir.


Dicle ve Ferhat arasında buzlar erimiş, tekrar bir sıcaklık oluşmuştur. Dicle bir an önce Ferhat’a kavuşmak istese de; Ferhat Gülsüm’den ayrılmadan Dicle’ye yaklaşmak istememektedir. Ferhat bir yandan Dicle ile yakınlaşırken, diğer yandan da Cem’in sorunlarıyla ilgilenmektedir. Haznedarlarla ilgili kafası karışık olan Cem, ne yapacağını şaşırmış durumdadır.


Veda çalışmak istemektedir. Ender şirkette çalışmayı teklif etse de Veda kabul etmez. Veda, Ender’den gizli olarak reçel yapmaya devam etmeye karar verir. Bu konuda Özge ve Gülsüm de kendisine yardım edecektir.


Betül şirketin hisselerinin bir kısmını ele geçirmiş ve şirkette kendisine yeni bir oda yaptırmaya başlamıştır. Ender’le büyük bir kavgaya tutuşan Betül, Mümtaz’ın tehditlerine boyun eğmeyecek gibi görünmektedir.

Zeynep Aydemir (Selen) Biyografisi için tıklayın…
 
Deniz Bolışık (Zeynep) Biyografisi için tıklayın…
 

Arda Öziri (Poyraz) Biyografisi için tıklayın…

Aşkın Bedeli yeni bölümleriyle haftaiçi hergün Star Tv’de.





Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder