Kızılelma Dizisi Furkan Palalı (Murad Altay) Kimdir?

Yazar: Unknown Tarih: 07:00 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Furkan Palalı, Furkan Palalı Balkanlar, Furkan Palalı biyografi, Furkan Palalı hakkında, Furkan Palalı hayatı, Furkan Palalı Hazal Kaya, Furkan Palalı kimdir, Furkan Palalı Son Yaz Balkanlar 1912, Furkan Palalı yeni dizi



Furkan Palalı 27 Ekim 1986 Konya doğumlu Türk oyuncu ve manken.

Palalı, iki çocuklu ailenin bir ferdi olarak 27 Ekim 1986′te Konya Merkez’de doğdu. Orta okulu Konya Özel Diltaş Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesinden mezun olan Palalı, üniversite öğrenimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamladı. Kendisi halen Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürmektedir.

Konya’da okuduğu sıralarda o sıralar Türkiye Basketbol Birinci Liginde mücadele eden Kombassan Konyaspor’un altyapısında basketbol kariyerine başlayan Palalı, aynı kulüpte 7 yıl top koşturduktan sonra 2000 yılında Tofaş kulübü Konya şubesine transfer oldu. Burada da 2 yıl süren başarılı mücadelesinden sonra üniversite kariyerine devam etmek amacıyla basketbola veda etti.

Furkan Palalı üniversite dönemi boyunca arkadaşlarının ve Ankara’da bir model ajansında çalışan bir arkadaşının vasıtasıyla okul döneminde kayıt olduğu Ankara merkezli bir ajansta modellik kariyerine başlamıştır. Üniversite’den mezun olduktan sonra da İstanbul’dan gelen teklifleri değerlendirmiş ve Selin Boronkay – S Management ile 2010 yılında sözleşme imzalamıştır.

1,5 yıl bu ajansta çeşitli organizasyonlarda yer alan ve bir çok defile ve katalog çekimi yapan Palalı aynı zamanda tek hedefi olan Best Model yarışması için çalıştı. Sonra, 2011 Best Model of Turkey manken yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Böylece aynı yıl içerisinde Best Model of the World’e katılmaya hak kazandı. Ardından katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan Palalı, artık uluslararası camiada da tanınan bir isim oldu.

Küçük Sırlar (Karakter) “Aras” karakteri, Adını Feriha Koydum (Model-Konuk Oyuncu) yapımlarında dizi oyunculuğu deneyimleri; Uyan Uyan Gazi Kemal (Şamdan Mehmet, Doktor Zeki ve Rasuhi karakterleri) (2010-2011) ve Tetikçi (Delikanlı – Başrol)(2011-2012) gibi tiyatro deneyimleri olmuştur. Halen Tepebaşı Tiyatrosunda Ferdi Merter’in yazıp yönettiği “Tetikçi” isimli oyunu sahnelemeyi sürdürmektedir. Ayrıca ATV’ de yayınlanmakta olan “Hayat Devam Ediyor” adlı diziye 14. Bölüm itibariyle katılan Palalı; oyunculuk başarısını kendi sesiyle canlandırdığı “Giray” karakteri ile de sürdürmektedir.

Furkan Palalı,  Atv’de yayınlanan ve ekran ömrü kısa süren Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde Hazal Kaya ve Tuğçe Kazaz ile birlikte rol almıştır. Genç oyuncu daha sonra Show Tv ‘de yayınlanan Aşk Emek İster dizisinde rol almıştır. Şu sıralarda ise Trt 1′de yayınlanan Kızılelma dizisinde rol almaktadır.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder