Aşkın Bedeli 109.Bölüm Özeti (14 Şubat 2014 Cuma / Star Tv)

Yazar: Unknown Tarih: 14:18 Kategori: Yorum: Yorum Yap


Aşkın Bedeli, Aşkın Bedeli 109.bölüm, Aşkın Bedeli 14 şubat cuma, Aşkın Bedeli 14.02.2014, Aşkın Bedeli günlük dizi, Aşkın Bedeli haftaiçi, Aşkın Bedeli özeti, Aşkın Bedeli star tv


Aşkın Bedeli 109.Bölüm 14 Şubat 2014 Fragmanı ve Tüyoları Sitemizde Bulabilirsiniz... Sitemizde günlük dizilerin fragmanını düzenli olarak izleyebilirsiniz...



Tür :Dizi (Dram)
Yönetmen :Canan Evcimen, Atilla Cengiz
Oyuncular :Zeynep Aydemir, Deniz Bolışık, Arda Öziri, Mert Yavuzcan
Özet :Kökleri yıllar öncesine dayanan bir düşmanlık ve intikam öyküsü…

Aşkın Bedeli 109.Bölüm Özeti


Zeynep’i büyük bir tehlike bekliyor.


Zeynep ne yaparsa yapsın Poyraz’ı yatıştıramayacağını fark etmiş, artık tüm olanların ortasında sıkıştığına ikna olmuştur. Biraz olsun uzaklaşmaya karar veren Zeynep kendisini bekleyen tehlikeden habersizdir. Alper veda notunu bulduğunda Zeynep’i tamamen kaybettiğini düşünerek, salgın yaşanan bir köye gitmeye karar verir. 


Ferhat ve Gülsüm ise Haşmet’i iyileştiremediklerini fark edince Alper’in yardım edebileceğini düşünürler. Fakat Alper’i bulmaları kolay olmayacak, Alper’in peşinden bir yolculuğa çıkacaklardır.


Zeynep’in gitmeden önce yapacağı son şey Uğur’u görmektir. Fakat Poyraz’ın kesin kararları sonucu Zeynep’in Haznedarların evine girişi tamamen yasaklanmıştır. Zeynep ve Selen’in yolları burada kesiştiğinde, Zeynep, bir kez daha Selen yüzünden başına geleceklerden habersizdir. 


Ender ise parayı teslim ettikten sonra arkadaşına bir türlü ulaşamaz. Ender bir şeylerden şüphelenmekte, fakat henüz bunu Veda’ya açıklayamamaktadır.

Zeynep Aydemir (Selen) Biyografisi için tıklayın…
 
Deniz Bolışık (Zeynep) Biyografisi için tıklayın…
 
Arda Öziri (Poyraz) Biyografisi için tıklayın…


Tarih: 14 Şubat Aşkın Bedeli İzle
Saat: 12.30


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder