Aşkın Bedeli 5 Şubat 2014 / 102.Bölüm Fragmanı Özeti

Yazar: Unknown Tarih: 14:55 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Aşkın Bedeli 102.Bölüm 5 Şubat 2014 Fragmanı ve Tüyoları Sitemizde Bulabilirsiniz... Sitemizde günlük dizilerin fragmanını düzenli olarak izleyebilirsiniz...



Tür :Dizi (Dram)
Yönetmen :Canan Evcimen, Atilla Cengiz
Oyuncular :Zeynep Aydemir, Deniz Bolışık, Arda Öziri, Mert Yavuzcan
Özet :Kökleri yıllar öncesine dayanan bir düşmanlık ve intikam öyküsü…

Aşkın Bedeli 102.Bölüm Özeti

Şirket işleriyle ilgilenmeye çalışan Poyraz’ın kafası, Zeynep’le yakınlaşmasının etkisiyle oldukça karışmıştır. Poyraz ve Mümtaz, Taner’deki hisselerin Canan’a kaldığını öğrenirler. Bunun üzerine Poyraz, Canan’ı buldurmak için peşine adam takar. Bu sırada Alper Selen’e, ölen karısıyla fotoğraflarını getirir. Poyraz’a fotoğrafları nasıl göstereceklerinin planını yaparken, Selen’in evine doğru yola çıkmış olan Poyraz ve Zeynep kapıya gelmiştir. Alper ve Selen’in yakalanması an meselesidir.

Ender ve Veda bütün aileyi akşam yemeğine davet etmiştir. Bunun için hazırlıklara girişirler. Cem olmadan Veda’nın mutlu olamayacağını gören Ender, onunla konuşmaya gider. Cem Hayriye’de kalması gerektiğini düşünmektedir. Cem’e bir baba şefkatiyle yaklaşan Ender, Cem’i eve gelmeye ikna edecek gibi görünmektedir. Cem kritik bir kararın eşiğindedir.

Betül ve Haşmet Veda’yı öldürme planlarına başlamıştır. Haşmet Veda’yı bayıltarak gaz ocağını açacak ve onu öldürecektir. Bunu için Veda’nın evine giden Haşmet, tam harekete geçecekken Ender kapıya gelir. Veda ölümle yaşam arasında çok ince bir çizgi üzerindedir.

Dicle; Betül’ün, Veda ile ilgili yaptığı plan için Ender’i evden çıkarmanın yollarını ararken, Ender Cem’le konuşmak için Hayriye’nin evine gelir. Betül’e Veda’nın yalnız olduğu bilgisini veren Dicle, temizlik sırasında ortaya çıkan çanta yüzünden oldukça zor durumda kalır. Dicle’nin Ferhat’a açıklama yapması oldukça zor olacaktır.

Aşkın Bedeli yeni bölümleriyle haftaiçi hergün Star Tv’de.


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder