Aşkın Bedeli 4 Şubat 2014 / 101.Bölüm Fragmanı Özeti

Yazar: Unknown Tarih: 14:55 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Aşkın Bedeli 101.Bölüm 4 Şubat 2014 Fragmanı ve Tüyoları Sitemizde Bulabilirsiniz... Sitemizde günlük dizilerin fragmanını düzenli olarak izleyebilirsiniz...




Aşkın Bedeli 101.Bölüm Özeti


Zeynep eve geri dönmüş olmanın şaşkınlığı içindedir. Poyraz’a olan kırgınlığı devam etse de, Uğur için her şeye katlanmaya hazırdır. Uğur’un isteğini kıramayan Zeynep ve Poyraz, onunla oyunlar oynamaya başlarlar. Oyun sırasında birbirlerine karşı yumuşayan Poyraz ve Zeynep, günün sonunda eski günleri aratmayacak bir yakınlaşma yaşarlar.

Ender’i tamamen elinden kaçıran Betül, Veda’yı öldürmekten başka çaresi kalmadığını düşünmektedir. Bunun için Haşmet’i ve yalan söyleyerek kandırdığı Dicle’yi kullanacak olan Betül, ikisini de para vaat ederek ikna eder. Betül, Haşmet ve olacaklardan habersiz olan Dicle’nin yaptığı plan ile Veda ölümün eşiğine gelmiştir. Bu arada Betül’ü arayarak yardım isteyen Canan da umduğu yardımı bulamaz ve çaresizce ortada kalır.

Selen bir yandan Haznedarların evine dönmek için Gülten’i sıkıştırırken bir yandan da Alper’le birlikte Zeynep ve Poyraz’ı ayırmak için yine karanlık işler peşindedir. Alper, Zeynep’e ölen karısının yüzünü verdiğini itiraf eder. Bunun üzerine Selen; Alper ve karısının eski fotoğraflarını kullanarak Poyraz ile Zeynep’i ayırabileceklerini düşünür. Alper bu oyuna karşı isteksiz olsa da Zeynep’i kazanmak için başka çaresi görünmemektedir.

İşsiz olan Ender hangi işi yapması gerektiğine karar vermeye çalışmaktadır. Veda, morali oldukça bozuk olan Ender’i teselli etmeye çalışsa da pek başarılı olamaz.

Hayriye, Gülsüm ile Ferhat’ı evlendirmeye kararlıdır. Ferhat, Gülsüm’ün duygularının farkında değildir. Cem ve Özge, Gülsüm’ü oldukça sevmişlerdir. Hayriye’nin niyetinin farkında olan Dicle, Ferhat ve Gülsüm’ün iyi anlaşması karşısında iyice sinirlenir. Dicle’yi zor günler beklemektedir….

Aşkın Bedeli yeni bölümleriyle haftaiçi hergün Star Tv’de.




Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder