Muhteşem Yüzyıl Donna Gracia Kimdir (Dolunay Soysert)

Yazar: Unknown Tarih: 14:33 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Donna Gracia rolündeki Kimdir, Muhteşem Yüzyıl Donna Gracia Karakteri, Muhteşem Yüzyıl Donna Gracia Kimdir, Muhteşem Yüzyıl Donna Gracia Kimdir (Dolunay Soysert, Muhteşem Yüzyıl Donna Gracia rolü, Muhteşem Yüzyıl Donna Kimdir



Muhteşem Yüzyıla Donna Gracia rolüyle giren kız Kimdir (Dolunay Soysert) 9 Nisanda yayınlanan Muhteşem Yuzyılda ilk kez oynayan Donna Gracia karakteri rolünü oynayan Dolunay Soysert ilgi odağı oldu ilk bölümden.. Muhteşem Yüzyılda yeni bir isim olan Donna Gracia Kimdir Dolunay Soysert isimli oyuncudur.

Donna Gracia dizide göründüğü an da giydiği elbise ve dekolte geceye damgasını vurdu. Donna Gracia rolüyle diziye dahil olan oyuncu bu giyimiyle bir hayli ilgi odağı oldu.

Muhteşem Yüzyıl Donna Gracia Dolunay Soysert Kimdir

Dolunay Soysert, 25 Mart 1973′te Adana’da doğdu.


Dolunay soysert Çerkez kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gözlerini açmıştır. Soysert, orta ve lise eğitimini Özel Moda Kolejinde bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji Bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.


Dolunay soysert İstanbul Şehir Tiyatroları’nda çalışarak sanat dünyasına ilk adımını atmıştır.


Dolunay Soysert Amerika’da Nebraska Üniversitesi Drama ve Tiyatro Bölümünü bitirmiştir.


Soysert’in seyirci ile tam manada tanışması “Cumhuriyet” adlı filmde canlandırdığı “Latife Hanım” karakteriyle olmuştur. Bu filmden önce Soysert, “Sekizinci Saat”te “Yasemin”, “Kaygısızlar”da “Hostes”, Çılgın Bediş”te “Mihrace”, “Baskül Ailesi”nde “Arzum” karakterlerini canlandırarak başarılı bir performans yakalamıştır.


Dolunay Soysert, “Salkım Hanımın Taneleri” adlı filmde “İclal” ve “Kuzgun” adlı dizide “Pınar” karakterlerini başarıyla canlandırmıştır.

Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder