Kara Para Aşk 6.Bölüm Özeti (16 Nisan 2014 Çarşamba / Atv)

Yazar: Unknown Tarih: 14:21 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Kara Para Aşk, Kara Para Aşk 16.04.2014, Kara Para Aşk 6.bölüm, Kara Para Aşk 16 nisan çarşamba, Kara Para Aşk atv, Kara Para Aşk Engin Akyürek, Kara Para Aşk özeti, Kara Para Aşk Tuba Büyüküstün




Davetsiz misafir Ömer, annesi ve bilgisayar ekranında donup kalan görüntüler arasında sıkışan Elif, kendini dört tarafından cendereye alınmış gibi hisseder. Annesine Ömer’i açıklaması, bilgisayardaki görüntülerden kurtulması ve hepsinden önemlisi Ömer’in görüntüleri almasına engel olması gerekir.



Elif hayatının oyununu oynamak zorunda kalır. Nilüfer’in sim kartı dökümlerine ulaşan Pelin ve Arda çok önemli bir ipucuna ulaşır. Elif ve Ömer bu bilgiyle Nilüfer’in izini bulmaya çalışır ve yavaş yavaş düğümü çözmeye başlarlar. Attıkları her adımla Nilüfer’e biraz daha yaklaşan ikili yaşadıkları zorunlu ortaklıktan da pek memnun değildir. Birden bire kendisini polisiye bir dünyanın içinde bulan Elif, Ömer ve arkadaşlarına ayak uydurmaya çalışırken Zerrin ve Tayyar engeline takılır.



Tayyar aniden çıkan bu sevgili durumundan rahatsızdır, Ömer’i yakından tanıyıp asıl amacının ne olduğunu çözmek ister ve bunun için evinde bir yemek organize eder. Elif’le Ömer bütün aile ve Tayyar’ın önünde büyük bir sınava girer. Günlerdir tutsak olan Nilüfer’i ise büyük bir tehlike bekler. Sıtkı genç ve güzel kıza zorla sahip olmayı kafasına koyar. Hiç beklemediği bir anda Nilüfer’e saldırır. 



Nilüfer çaresizce Sıtkı’nın kollarında çırpınırken, Metin onu kurtarır. Düşmanı birden bire kahramanı olur. Nilüfer Metin’in bu davranışına anlam vermeye çalışırken, Metin onu rahatlatmak için güzel bir sürpriz yapar. Metin farkında olmadan yavaş yavaş tutsağından etkilenmektedir ama Nilüfer bunu fark edecek durumda değildir. Metin’in uzattığı yardımsever ele beklenmedik bir şekilde karşılık verir.


Kara Para Aşk yeni bölümleriyle her Çarşamba akşamı Atv’de.

Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder