Kurt Seyit ve Şura 1.Bölüm Fragmanı (4 Mart 2014 Salı / Star TV)

Yazar: Unknown Tarih: 14:17 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Kurt Seyit ve Şura, Kurt Seyit ve Şura 04.03.2014, Kurt Seyit ve Şura 1.bölüm, Kurt Seyit ve Şura 4 mart salı, Kurt Seyit ve Şura ay yapım, Kurt Seyit ve Şura Farah Zeynep Abdullah, Kurt Seyit ve Şura fragmanı, Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Seyit ve Şura star tv, Kurt Seyit ve Şura tanıtım



Kurt Seyit ve Şura’nın; saltanat günlerinden Karpatlar cephesine, isyan kıpırtılarından ihtilalin yangınına, Aluşta’dan işgal altındaki İstanbul’a, 1920′lerin Pera’sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak. Ekranlarda daha önce görmediğimiz bir masalı anlatacak olan Ay Yapım imzalı ‘Kurt Seyit ve Şura’ 4 Mart Salı 20.00′da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.


Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Ece Yörenç kaleme alıyor.


Nermin Bezmen’in ‘Kurt Seyt ve Shura’ adlı kitabından uyarlanan dizi, yüzyıl başı Rusya’sından 1920’lerin İstanbul’una uzanan dönemde yaşanan tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor.


Kıvanç Tatlıtuğ’un muhafız alayının cesur subayı, Kırım Türk’ü Kurt Seyit karakterini canlandırdığı dizide; Kurt Seyit’in ilk görüşte aşık olduğu, soylu bir ailenin asil, güzel ve hayat dolu kızı Şura karakterini ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.


Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat vereceği Kurt Seyt Eminof, Kırımlı bir Türk ailenin oğludur. Babası gibi Rus İmparatorluğu ordusunda, muhafız alayında görev yapan onurlu, lider ruhlu, başarılı bir subaydır. Çocukluğundan beri asker olarak yetiştirilen Kurt Seyt, babası gibi askeri görevini tamamladıktan sonra aile topraklarında bir hayat kurmayı hayal etmektedir. Kendisi gibi asker olan yakın arkadaşlarına ölesiye sadık, adalet duygusu çok gelişmiş ayrıca sıcak, şefkatli ve çapkın bir erkek olan Kurt Seyit’in kaderi Shura’yla tanışması, ardından Rusya’daki devrimle tamamen değişir. Shura’yla olan ilişkisi onun içinde bulunduğu tehlikeyi daha da büyütür. Kurt Seyt’in aşkı, ailesi için mücadelesi onu çok çalkantılı bir serüvenle İstanbul’a doğru yola çıkaracaktır.

Farah Zeynep Abdullah’ın canlandıracağı Shura, zengin ve asil bir Rus ailesinin güzeller güzeli kızıdır. Shura, Petrograd’da ilk kez sosyeteye takdim edildiği baloda Kurt Seyt’le tanışır ve ona ilk anda aşık olur. Bu aşk her türlü engele, entrikaya rağmen güçlenerek büyürken, çeşitli zorluklarla da sınanır… Şura, Kurt Seyt’in elini tuttuğu ilk günden itibaren büyümeye başlar, küçük bir kızken şahane bir kadına dönüşür. Kurt Seyt’le yaşayacağı serüven, hayatının anlamını değiştirir. Bu fırtınalı aşk onu, heyecan dolu bir maceraya sürükleyecektir.

Kurt Seyit ve Şura yeni bölümleriyle her Salı akşamı Star Tv’de.


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder