Hatasız Kul Olmaz Dizi Oyuncuları ve Konusu

Yazar: Unknown Tarih: 14:04 Kategori: Yorum: Yorum Yap





hatasız kul olmaz dizisi, hatasız kul olmaz dizisi oyuncuları kimler, hatasız kul olmaz dizisi konusu nedir, hatasız kul olmaz dizisi ne zaman başlıyor, hatasız kul olmaz dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, hatasız kul olmaz dizisi kim kimdir, hatasız kul olmaz dizi oyuncularının isimleri


Kanal D yeni dizilerini ardı ardına tanıtmaya ve izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Bir çok başarılı dizilere imza atan Kanal D yeni bir diziyi daha izleyiciyle buluşturacak. Kanal D'nin yeni Hatasız Kul Olmaz adlı dizisi Mart ayı içerisinde yayınlamaya başlayacak.


Mart ayında ekranlarda olacak olan Hatasız Kul Olmaz dizisi başrollerinde Ekin Türkmen, Ertan Saban ve sana bir sır vereceğim dizisinden Murat Han yer alıyor.


Yapımcılığını sinegraf ve Osman Sınav'ın yaptığı Hatasız Kul Olmaz dizisinin yönetmenliğin ise Yasin Uslu üstleniyor. 

Hatasız Kul Olmaz Dizisi Oyuncuları Kimler

Ekin Türkmen
Ertan Saban
Murat Han
Özgül Kavruk
Yavuz Sepetçi
İpek Bağrıaçık
Gökçe Özyol
Ahmet Somers



Hatasız Kul Olmaz Dizisi Konusu Nedir


Seyirciyle buluşmak için geri sayıma başlayan dizide, sırlarla örülü bir kasabanın gizem, aksiyon ve eğlence dolu hikayesi anlatılıyor.


“Hatasız Kul Olmaz”da; sakin kasabaya yabancı bir adamın gelmesiyle işler çok fena karışır. Çünkü aslında ne kasaba o kadar sakindir, ne de adam o kadar yabancı. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve bütün sırlar açığa çıkacaktır.bu 
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder