Düşler ve Umutlar Dizisinde Çalan Şarkılar

Yazar: Unknown Tarih: 14:19 Kategori: Yorum: Yorum Yap




düşler ve umutlar çalan şarkı, düşler ve umutlar hangi diziden uyarlandı, Düşler ve umutlar izle, düşler ve umutlar şiir, düşler ve umutlar Yusuf kim


Oliver Twist romanının baş kahramını Oliver’i Yusuf karakteri ile Berkehan Tüter canlandıracak. Düşlerinin ve Umutlarının peşinden sonuna kadar koşan 7 yaşındaki çocuk. Sevmeyi bilen, insanlara ne olursa olsun güvenen, dürüst, hayatın kalleşliğine karşın kötü yolları seçmeyecek kadar soylu bir çocuk.


Dizideki Çakı karakterini ise Kuzey ve Güney dizisinden tanıdığınız Çağdaş Onur Öztürk canlandırıyor. Çakı 30 – 35 yaşlarında yakşıklı, karizmatik ancak azılı bir hırsız rolü ile karşımıza çıkacak. Psikopat bir karaktere sahip olan Çakı, herkesin çekindiği ve korktuğu bir kişilik. Çakı karakterinin sevgilisi ise Asya.


Asya karakterine Gamze Karaman can veriyor. Asya 25 yaşlarında herkesin dikkatini çekecek kadar güzel bir bayan. Ancak onun hayatında çocukluğundan beri aşık olduğu ve gerekirse onun için canını seve seve verebileceği taptığı bir erkek var o da Çakı. Asya’nın ölüme gidebileceği bir kişi daha var o da 7 yaşındaki Yusuf.


Dizide daha çok karakter can buluyor ancak diğer bir önemli karaketer ise Musa rolündeki Mustafa Uğurlu. Musa 60 yaşına merdiven dayayan ‘güçlü olan hayatta kalır, büyük balık küçük balığı yutar’ prensibiyle yaşadığı için oldukça kurnaz. Hayatında para için yapamayacağı çirliklik olmayan Musa, her türlü kirli kazanç saylayıp zengin olmasına rağmen, sefil bir hayat yaşayacak kadar da cimri.

Düşler ve Umutlar Fragmanında Okuduğu Şiir


Dünya nasıl bir yer Anne,
Sokaklar kadar soğuk mu?
Yalnızlık neye benzer,
Benim kadar çocuk mu?
Öğretsene bana Anne,
Korkular bulut olup rüzgarla kaybolur mu
Kimsesiz bir çocuğun hayalleri olur mu?




Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder