Bedelli Askerlik 2014 - 2014 Bedelli Askerlik Ücreti Ne Kadar?

Yazar: Unknown Tarih: 14:03 Kategori: Yorum: Yorum Yap





Bedelli Askerlik Şartları ve Yaş Sınırı? 2014 Bedelli Askerlik Ücreti Ne KadarKimleri Kapsayacak? Bedelli Askerlik 1 Aralık Son Gelişmeler.Bedelli askerlik 2014 - Bedelli askerlik şartları - Bedelli son dakika.Bedelli askerlik çıktı mı? Bedelli Askerlik ne zaman uygulanmaya başlayacak? Bedelli Askerlik yaş sınırı kaç olacak? Bedelli askerlikten kimler faydalanacak?.Bedelli askerlik 2014


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, önceki gün NTV yayınında, "Son bir kez bedelli askerlik olabilir" demişti. 

 
Kurtulmuş, "Bedelli Askerlik konusuyla ilgili kamuoyunda büyük bir talebin olduğunu görüyorum" mesajını da Twitter'dan attı.

 
"Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eleman ihtiyacı elbette Genelkurmay Başkanlığı'mızın yaptığı/yapacağı çalışmalarla belirlenmektedir" diyen Kurtulmuş, mejajında şunları kaydetti:
 
 
"Bununla birlikte kişisel görüşüm, Türkiye'de askerlik sisteminin bir revizyona ihtiyacı olduğu yönündedir. Nitelikli uzmanlardan oluşan, yüksek teknolojiyle donanmış ve yüksek savunma kabiliyeti olan bir ordu gereklidir. Bu çerçevede yüzbinlerce gencimizi uzun sürelerle silahaltına alma ihtiyacı kalmaz ve gençlerimiz için askerlik süresi kısaltılabilir! Ve askerlik için bekleyen çok sayıda gencimiz için son bir kez daha bedelli düşünülebilir."
 
Radikal gazetesinin haberine göre de, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bneim bildiği böyle bir çalışma yok. NUman Kurtulmuş temennisinin dile getirmiş olabilir" derken, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, gazetecilerin konuyla ilgili sorularına yanıt vermekten kaçındı.
 
Öte yandan gazete, Numan Kurtulmuş, kendi teklifinin 25 yaş ve 15 bin lira olduğunu söyledi. Bu durumda, bedelli askerlikten en az 400 bin kişinin yararlanmasının beklendiği kaydedildi.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder