Aşkın Bedeli 110.Bölüm Özeti (17 Şubat 2014 Pazartesi / Star Tv)

Yazar: Unknown Tarih: 14:17 Kategori: Yorum: Yorum Yap


Aşkın Bedeli, Aşkın Bedeli 110.bölüm, Aşkın Bedeli 17 şubat pazartesi, Aşkın Bedeli 17.02.2014, Aşkın Bedeli günlük dizi, Aşkın Bedeli haftaiçi, Aşkın Bedeli özeti, Aşkın Bedeli star tv


Aşkın Bedeli 110.Bölüm 17 Şubat 2014 Fragmanı ve Tüyoları Sitemizde Bulabilirsiniz... Sitemizde günlük dizilerin fragmanını düzenli olarak izleyebilirsiniz...



Tür :Dizi (Dram)
Yönetmen :Canan Evcimen, Atilla Cengiz
Oyuncular :Zeynep Aydemir, Deniz Bolışık, Arda Öziri, Mert Yavuzcan
Özet :Kökleri yıllar öncesine dayanan bir düşmanlık ve intikam öyküsü…

Aşkın Bedeli 110.Bölüm Özeti


Burmalı Asiye, Zeynep’e işkence etmeye devam etmektedir. Zeynep evden kaçmanın yollarını ararken, eve gelen bir adamdan yardım ister. Zeynep en sonunda kendine yardım edebilecek birini bulmuştur. Zeynep kurtulmanın eşiğindedir.

Poyraz tarafından reddedilen Selen’in morali oldukça bozuktur. Poyraz’a karşı oldukça ilgili davransa da, Poyraz’ın aklında başka bir mesele vardır. Bunun için Selen’i yemeğe götüren Poyraz, orada hiç ummadığı bir gerçeği öğrenecektir. Selen için bütün kartları açma zamanı gelmiştir.

Ender ortaklık kurmak için büyük bir borcun altına girmiş ve yakın arkadaşı tarafından dolandırılmıştır. Ender, Veda ve Cem birbirlerine kenetlenerek bu meselenin üstesinden gelmek istemektedirler. Veda çalışmak istese de, Ender ve Cem’in karşı çıkması üzerine vazgeçmiş gibi görünür fakat onlardan gizli olarak çalışma hazırlıklarına başlar. Ender ise yeni bir iş bulur. Ender büyük bir sınavla karşı karşıyadır.

Mümtaz, Betül’ün bütün eşyalarını çöpe attırır. Her şeyden habersiz Betül, parasını bulmak için Haznedarların evine gelir. Eşyalarını çöpte gören Betül büyük bir şok yaşasa da, paralarını bulmak için çöpün içine girmekten çekinmez.

Gülsüm’ün amcası Tahsin, Hayriye’nin evine gelir. Gülsüm ortada olmadığı için kıyameti koparır. Hayriye ve Cem onu sakinleştirmeye çalışsalar da başarılı olamazlar. Bunun üzerine Cem, Ferhat’a ulaşır ve durumu anlatır. Bu sırada oldukça büyük bir sorunla uğraşan Ferhat, Gülsüm’ü geri göndermek istese de Gülsüm kabul etmez. Gülsüm bütün duygularını Ferhat’a anlatır. Ferhat büyük bir şaşkınlık içindedir.


Aşkın Bedeli yeni bölümleriyle haftaiçi hergün Star Tv’de.


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder