Cinayet Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Yazar: Unknown Tarih: 04:52 Kategori: Yorum: Yorum Yap
Cinayet Dizisi Fragmanı hakkında, Cinayet Dizisi Oyuncuları, Cinayet Dizisi Fragmanı kimdir, Cinayet Dizisi Oyuncuları, Cinayet Dizisi Fragmanı izle


Dizinin ilk bölümünün konusu şöyle;

Komiser Zehra Kaya (Nurgül Yeşilçay), cinayet masasındaki son görevini bitirmiş, bir senelik ücretsiz iznini kullanarak, nişanlısıyla Bakü’ye gidecektir. Kan, barut, kurşun ve cesetlerle dolu hayatını bir süreliğine değiştirmeye karar vermiştir. Ne var ki, Samandıra Ormanı civarında bulunan kanlı giysiler ve şüpheli eşyalar komiser Zehra’nın son iş gününde, tüm planlarının altüst olmasına sebep olur. Zehra Kaya, gizemli bu olayı çözene kadar İstanbul’da kalmak zorunda kalacak ve tüm hayatı bu olay yüzünden değişecektir. Bu süreçte bir kişi daha girer Zehra’nın hayatına: Yerine gelen komiser Yılmaz Seyhan (Engin Altan Düzyatan). Böylece hesapta olmayan bu olay daha ilk karşılaşmada birbirlerinden elektrik alamayan iki komiseri bu olayı birlikte çözmek zorunda bırakacaktır. Peki, Samandıra Ormanı’ndaki gizem nedir?
 
Zehra Kaya

34 yaşında, cinayet masasında iki yıldızlı komiser. Türkiye’nin ilk ve tek kadın cinayetçisi. En belirgin özelliği bürosundaki erkek egemenliğine inat, en az onlar kadar  delikanlı, cabbar, gözü pek ve cesur bir kadın komiser olması

Çok soğukkanlı gözükür ama aslında çok duygusaldır. Özellikle gözleri kendisini ele verir. Sezgileri yüksek ve derindir. İşinin son gününde karşılaştığı Gonca Borova cinayeti bu hislerini harekete geçirir ve kendisini maktulle özdeşleştirir.

-----------------------------------------

Nurgül Yeşilçay

Doğum tarihi: 26 Mart 1976
Doğum yeri: Afyon
Eğitimi: Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü


Oynadığı diziler:

- Galip Derviş
- İşler Güçler
- Sultan (2012)
- Sensiz Olmaz
- Aşk ve Ceza
- Ezo Gelin
- Belalı Baldız
- Melekler Adası
- Asmalı Konak
- İkinci Bahar

Oynadığı filmler:

- Aşk Kırmızı
- Çınar Ağacı
- 7 Kocalı Hürmüz
- Vicdan
- Adem'in Trenleri
- Yaşamın Kıyısında
- Anlat İstanbul
- Eğreti Gelin
- Asmalı Konak - Hayat
- Mumya Firarda
- 90-60-90
- Şellale
- Her Şey Çok Güzel Olacak


Yılmaz Seyhan

32 yaşında , karizmatik ve yakışıklı bir polis. Ankara Narkotik’te çalışmış ve şimdi de İstanbul Anadolu Yakası cinayet masasına atanmıştır. Tam bir sokak polisi, gözü pek, cesur, dik başlı. Narkotik’ten geldiği için başı belaya girmiş çoğu kez, alkol belasına bulaşmış ama sonra bu belayı yenmiş. Sokak kavgalarının da izleri var üzerinde… Cinayeti çözmede kendi yöntemler geliştirmiş.

Bir o kadar duygusal ve yalnız bir adam. En büyük amacı başarmak. Hayatı yenebilmek, işinde başarmak... Gonca Borova davası onun için çok büyük bir önem taşımaktadır.

-----------------------------------------

Engin Altan Düzyatan

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1979
Doğum Yeri: İzmir
Eğitim: 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü

Oynadığı diziler

- Yeditepe İstanbul
- Koçum Benim
- Bir Bulut Olsam
- Kapalıçarşı
- Son
- Yol Ayrımı

Oynadığı filmler:

- Cennet
- Romantik Komedi 1 ve 2
- New York'ta 5 Minare
- Anadolu Kartalları
- Bu İşte Bir Yalnızlık Var

Sunuculuk:

- 1 Milyon Canlı Para
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder