2014 Brezilya Dünya Kupası Ronaldınho Şarkısı

Yazar: Unknown Tarih: 14:24 Kategori: Yorum: Yorum Yap
ronaldinho dünya kupası şarkısı, ronaldingo brezilya dünya kupası şarkısını söyledi,  ronaldinho ve edcity 2014 brezilya dünya kupası şarkısı



Brezilyalı yıldız Ronaldinho, ülkesinde düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası öncesi hazırlanan şarkıyı söyledi.

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ronaldinho,ülkesinde düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupasıöncesi, Brezilya için hazırlanan şarkıyı rapçi arkadaşı Edcity söyledi.

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Brezilyalı Ronaldinhoülkesinde düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesi rapçi arkadaşı Edcity ileBrezilya için yapılan şarkıyı söyledi. "Vai na fé"adlı rap şarkısının seslendirenRonaldinho futbolsahalarında ki yeteneğini müzik alanında da herkese göstermiş oldu.

RAPÇİ OLDU ŞARKI SÖYLEDİ
Ev sahibi ülke olarak bu yaz düzenlenecek olan DünyaKupası'nı 6. kez kazanmakisteyen Brezilya'da Ronaldinho ve rap sanatçısıEdcity'nin birlikte yaptığı düetBrezilya halkı tarafından büyük ilgi gördü. Şarkının ismi "Vai na fé" "İnançla git" olan şarkının sözlerinde "İnan sen kaybetmeyeceksin, büyük zafere inanmak zorundayız ve başaracağız" sözleri ile Dünya Kupası öncesi Brezilya halkına ve milli takıma moral vermeye çalıştılar.

BEŞİKTAŞ REDDEDİP ÜLKESİNDE KALDI
97 kez Brezilya Milli Takımı forması giyen Ronaldinho 2014 Dünya Kupasında forma giymek için büyük bir çaba sarf ediyor. Kariyerinin son Dünya Kupası'nda oynamak için Beşiktaş'tan gelen astronomik transfer teklifini son dakikada BrezilyaMilli Takımı teknik direktörü Scolari'den gelen "Dünya Kupasıöncesi Avrupa'ya gitme" demesi sonucu ülkesinde Atletico Mineiro'da kalmayı kabul etmişti.

İşte Ronaldinho'nun performansı:

Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder