Samsung Marka Cep Telefonlara Nasıl Format Atılır?

Yazar: Unknown Tarih: 14:04 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Android İşletim Sist. Samsung Galaxy Telefonlara Format Atma Nasıl Yapılır?, Format nasıl atılır? Samsung cep tlf format atma işlemi,SAMSUNG Akıllı Telefonlara Nasıl Format Atılır? (Android ve Normal Telefon format işlemi, samsung android telefona format atma nasıl olur öğren






Samsung marka cep telefonuna format nasıl atılır,Samsung telefona format atma işlemi nasıl yapılır,Samsung cep telefonunu tamamen sıfırlama full reset nasıl yapılır,Android Telefona Format Atmak İçin Yapılması Gereken İşlemler,Samsung dokunmatik telefonlara nasıl format atılır,Android işletim sistemli samsung cep telefonlarına hard format nasıl atılır öğren,Her türlü samsung markalı cep telefonlarına format atma işlemi,Samsung format atma işlemi hakkında bilgiler..


Samsung cep telefonunuza yavaşlamadan dolayı veya farklı bir sebepten dolayı format atmanız gerekebilir.Genelde yavaşlamadan şikayet edenlerin yaptığı şeydir bu format olayı.


Format işleminden sonra telefondaki sonradan yüklenilen herşey silinir..Telefon ilk fabrika ayarlarına döner.Yani; Telefon Rehberi,Mesajlar,Müzikler,Videolar sonradan yüklenen oyunlar,uygulamalar ayarlar vb. ne varsa hepsi gider..Bu yüzden format atmadan önce telefonuzdaki önemli bilgilerinizi hafıza kartınıza aktarın veya bilgisayarınıza yedekleyin.Daha sonra hafıza kartınızı ve Sim kartınızı çıkarıp format atabilirsiniz.SİM kartınızı da mutlaka çıkarın! Yoksa Rehber,Mesajlar falan silinir demedi demeyin..


Samsung Kısa Kodlar İle Format Atma İşlemi (Full-Reset);

Samsung cep telefonlarına format atmak son derece kolaydır. Telefonunuz açık durumdayken *2767*3855# tuşlama yapmanız yeterlidir.Ekrana yabancı dilde yazılar gelir birkaç saniye sonra telefon kendiliğinden kapanır (Full Reset) ve tekrar açılır.Bu kodlar ile yapılan format işlemi hemen hemen bütün Samsung marka cep telefonlarında kullanılmaktadır.Format sonrası dil ayarları ve diğer ayarlar orjinal ayarlarına döndüğü için tekrar ayarlamanız gerekir.


Eğer telefonunuzu açamıyorsanız yada üstteki yöntemleri kullanamıyorsanız telefonunuzu kapalı duruma getirin. Telefonunuz kapalı haldeyken ortadaki tuşa basılı tutarak açma kapama tuşuna basılı tutup telefonunuzun açılmasını bekleyin. Telefonunuz açıldığında ekranda ”wipe data” diye bir seçenek göreceksiniz. Wipe data bölümünden ”Factory reset” i seçip reboot now işaretleyerek telefonunuza format atıp yeniden başlatabilirsiniz.


Telefonunuza bu yöntemlerle format atmayı başaramadıysanız yada telefonunuz hala aynı durumdaysa mutlaka yetkili bir servise götürünüz. Telefonunuz donanımsal sorunlardan dolayıda düzgün çalışmayabilir.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder