Her Sevda Bir Veda Dizisi Nerede Çekiliyor?

Yazar: Unknown Tarih: 13:27 Kategori: Yorum: Yorum Yap
her sevda bir veda dizisi hangi il de çekiliyor, her sevda bir veda dizisi nerede çekiliyor,  her sevda bir veda nerede çekiliyor, her sevda bir veda set adresi




Her Sevda Bir Veda dizisinin set adresleriyle ilgili olarak aşağıda bilgi sunmaya çalıştık.


Show TV ekranlarında Her Sevda Bir Veda dizisinin ilk bölümü 3 Şubat 2014 Pazartesi günü yayınlanırken, reyting oranının yüksek olmasıyla beraber dizinin de uzun ömürlü bir dizi olması bekleniyor. Dizi, iki gencin arasında geçen hayatı konu alırken, biri zengin bir ailenin kızı, diğeri ise fakir ve yetim olan bir aile erkek çocuğuyla başlangıç yapar. Yusuf ile Filiz, Her Sevda Bir Veda dizisinin ana – başrol karakterleridir.


Her Sevda Bir Veda dizisinin çekim İl’i İstanbul olarak gözüküyor. İl ise, Üsküdar’dadır. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan Üsküdar ilçesinde çekimler yapılırken, kamera arkası görüntüler ve oyuncularla olan bire bir sohbet etme şansını sette yakalayabilirsiniz. Sizlerde sete gitmek için Üsküdar’da bulunan çeşitli alanlarda yapılan çekimlerle ilgili olarak araştırmalar yapabilir ve sete katılabilirsiniz.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder