Deniz Yıldızı 995.Bölüm Özeti (1 Nisan 2014 / Star Tv)

Yazar: Unknown Tarih: 14:33 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Deniz Yıldızı 995.Bölüm 1 Nisan 2014 Fragmanı ve Tüyoları Sitemizde Bulabilirsiniz... Sitemizde günlük dizilerin fragmanını düzenli olarak izleyebilirsiniz...





Deniz Yıldızı 979.Bölüm Özeti


Deniz Yıldızı 979. bölüm Polis memuru hastanede İkbal ve diğerlerine bilgi verir. Bahri’nin başına gelenler bir kaza değildir. Bahri’nin aracının freni kasıtlı bozulmuştur. Bunu öğrenen, şok olan Atabay ailesi ve yakınları şimdi ne yapacaktır? Pelin olanlardan dolayı zaten çok öfkelidir. Yıldız’ı görür, her şey için onu suçlar ve Yıldız’a saldırır. İkili boğuşurken Pelin Yıldız’ı sertçe iter.


Yıldız başını çarpıp düşerken bilincini kaybeder. Acaba Pelin, öfkesine yenilip Yıldız’ı öldürmüş müdür? Mustafa Celal eve gider. Suna’yla konuşmak istemektedir. Suna kaderine, yalnızlığına razıdır ancak yine de Mustafa’yla evlenmek istemez. Mustafa ise laftan anlayacak gibi değil çok kararlıdır. Suna’ya ne olursa olsun kendisiyle evleneceğini söyler. Acaba Suna şimdi ne yapacaktır?

Bahri’nin durumu çok ciddidir ve çok kan kaybetmiştir.Atabay ailesi ve yakınları perişandır. Ameliyatı uzun sürünce Özgür kan bulup ameliyata girer. Özgür dışarı çıktında perişan bir haldedir. Diğerleri ne olduğunu anlamak istemektedir. Acaba Bahri kurtulacak mıdır?


Deniz Yıldızı yeni bölümleriyle haftaiçi hergün Fox Tv’de.

Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder