Deniz Yıldızı 994.Bölüm Özeti (31 Mart 2014 / Star Tv)

Yazar: Unknown Tarih: 14:28 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Deniz Yıldızı 994.Bölüm 31 Mart 2014 Fragmanı ve Tüyoları Sitemizde Bulabilirsiniz... Sitemizde günlük dizilerin fragmanını düzenli olarak izleyebilirsiniz...





Deniz Yıldızı 993.Bölüm Özeti


Deniz Yıldızı 993. bölüm Gizem Kadriye’den haz etmemekte ve Ayşe’ye kötü davrandığını düşünmektedir. Engin ve Gizem Ayşe’nin üvey evlat olduğuyla ilgili konuşurlarken yanlarına gelen Ayşe acaba sonunda tüm gerçekleri öğrenebilecek midir? Melih Suna’yı arar ve kendisiyle konuşmak istediğini söyler. İkili bir kafede buluşur.


Acaba Melih Suna’yı şok edecek ne söyleyecektir? Mehveş ve Banu’dan Ozan’a kadar herkes Moda Kafe’deki yarışma için Meşhur Gurme’yi beklemektedir. Tabii Gurme gelene kadar olanlar olur. Acaba gençleri bekleyen olaylar ne olacaktır? Mustafa ve Suna düğünün yapılacağı otele gider. Mustafa Suna’yı etkilemek istemektedir.


Acaba Mustafa bu defa Suna’nın kendisine olan fikrini değiştirebilecek midir? Melih Esra’dan kurtulmak istemektedir. Esra ise Melih’e aşık olduğu için bir an önce evlenmek ister. Esra’nın ailesi Melih’le akşam yemeği için sözleşir. Ama Esra’nın akşam yemeği öncesinde Melih’e büyük bir sürprizi vardır. Acaba Melih’i şok edecek bu sürpriz nedir?

Deniz Yıldızı yeni bölümleriyle haftaiçi hergün Fox Tv’de.

Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder