Aşkın Bedeli 137.Bölüm Özeti (26 Mart 2014 Çarşamba / Star Tv)

Yazar: Unknown Tarih: 13:36 Kategori: Yorum: Yorum Yap


Aşkın Bedeli, Aşkın Bedeli 137.bölüm, Aşkın Bedeli 26 Mart çarşamba, Aşkın Bedeli 26.03.2014, Aşkın Bedeli günlük dizi, Aşkın Bedeli haftaiçi, Aşkın Bedeli özeti, Aşkın Bedeli star tv



Tür :Dizi (Dram)
Yönetmen :Canan Evcimen, Atilla Cengiz
Oyuncular :Zeynep Aydemir, Deniz Bolışık, Arda Öziri, Mert Yavuzcan
Özet :Kökleri yıllar öncesine dayanan bir düşmanlık ve intikam öyküsü…

Aşkın Bedeli 136.Bölüm Özeti

Poyraz ve Nil birlikteliklerini bütün aileye açıklamış, sıra durumu Uğur’a anlatmaya gelmiştir. Nil ve Poyraz Uğur’u alarak yemeğe götürürler. Hiç beklemediği zor durumların içinde kalan Poyraz’ı Uğur’un vereceği tepki oldukça şaşırtacaktır.


Gülnara’ya âşık olan Yaman ona çiçek göndermeye başlar. Gülnara ise bu duruma çok sinirlenir ve çiçekleri çöpe atar. Bu duruma çok üzülen Yaman’ın yardım alabileceği tek kişi Sedef’tir. Sedef ise Taner ve Burmalı Asiye’nin elinden kurtulmaya çalışmaktadır. Sedef kendisini kurtararak Yaman’a yardım edebilecek midir?


Haşmet para konusunda Ferhat’ı sıkıştırır ve bir hafta mühlet verir. İş kurarak bu parayı toplayamayacaklarını anlayan Ferhat, Dicle ve Canan; Cem’den yardım istemeye karar verirler. Fakat Cem’in vereceği cevap Ferhat’ı derinden yaralayacaktır.


Cem’in başının dertte olduğunu anlayan Betül, çok önemli bir ipucunu yakalamak üzeredir. Fırsat Betül’ün ayağına gelmiştir.

Zeynep Aydemir (Selen) Biyografisi için tıklayın…
 
Deniz Bolışık (Zeynep) Biyografisi için tıklayın…
 

Arda Öziri (Poyraz) Biyografisi için tıklayın…

Aşkın Bedeli yeni bölümleriyle haftaiçi hergün Star Tv’de.





Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder